De seizoenen: sfeervol Zweeds

Ieder seizoen wordt onze collectie aangevuld met nieuwe spullen om
het huis mooi aan te kleden. In maart liggen alle gezellige paas decoraties voor de tafel klaar. Vanaf eind oktober maken wij ons huis en de winkel klaar voor de kerst in Zweedse stijl. Twee maal per jaar organiseren we een fair, waarbij u kunt genieten van lekkere Zweedse hapjes en drankjes, live muziek en een warm welkom door ons team!

Jaarlijkse winterfair in het laatste weekend van november
Ieder jaar in het laatste weekend van november stellen we ons monumentale huis open. Kom een kijkje nemen en laat u inspireren voor een sfeervolle kerst. U vindt bij ons alles voor de kersttafel, kerstdecoraties, decemberinspiratie, Zweeds antiek en nog veel meer. We nodigen ook bijzondere brocanteurs uit die hun mooiste items meenemen.

Jaarlijkse lentefair in het laatste weekend van mei
Een weekend om de komst van de zomer te vieren! Tijdens de fair hebben we bijzondere Zweedse geraniums, rozen, dikke bossen pioenen en leuke planten. Potten, lantaarns en manden om de tuin mee aan te kleden. Vrolijk servies, mooi tafellinnen, kaarsen in zomerse tinten, fleurige tuinkussens en nog veel meer.

Wilt u onze fairs niet missen, geef hieronder dan uw emailadres en we sturen u een uitnodiging. Of houdt onze Facebookpagina in de gaten.

Ja, stuur me een uitnodiging