Winterfair 2021

Beste klant,

We hadden zo gehoopt deze keer weer een Kerstfair met Open Huis te organiseren. Helaas moeten we onze plannen voor de 2e keer aanpassen vanwege de huidige Corona regels. Dit betekent dat er geen Open Huis is maar wél een feestelijk aangeklede winkel en een aantal activiteiten in onze tuin!

Natuurlijk hebben we weer veel moois voor een sfeervol Kersthuis. Bijzondere decoraties voor in de boom, veel leuke kandelaars, plaids, vers groen en heel veel lichtjes in allerlei uitvoeringen. En als altijd een stijlvol gedekte tafel, deze keer met verfijnd Deens porselein.

Tijdens de Fair is er een aantal standhouders met o.a. antieke kerstballen, oorbellen en armbanden, handbedrukte zijden shawls en prachtig beschilderd  porselein. Er is weer live pianomuziek, geurige gluhwein en ons enthousiaste team staat klaar om u een warm welkom te heten.

Om alles veilig te laten verlopen vragen wij u bij de entree om uw QR code en houden wij het aantal bezoekers in de gaten. U kunt de winkel via de achteruitgang verlaten. In de tuin is er een tweede betaalpunt. Om de drukte te spreiden starten wij deze keer al op vrijdagmiddag!

Donderdag 25 november zijn wij vanwege de voorbereidingen gesloten. 

Actuele info of wijzigingen i.v.m. corona  kunt u vinden op onze website en Instagram / Facebookpagina's.

Openingstijden Winterfair:

vrijdag 26 november van 14-18 uur
zaterdag 27 + zondag 28 november van 11-17 uur

Wij doen ons best er weer een mooi weekend van te maken en hopen u op onze WinterFair te ontvangen!

Gustav's Kerstteam

Voor actuele informatie en locaties: FB/WinterfairGrave 

Terug naar nieuwsoverzicht